Hd kleuren op aluminium

HD kleuren & scherpte

Vuurstendig

Waterbestendig

Waterbestendig

Super scherp

Super scherp

Licht van gewicht

Licht van gewicht

Luxe ophangsysteem

Luxe ophangsysteem

Beleef het groots

Foto op aluminium groot formaat

Goed ingepakt

Foto op aluminium in een doss

Direct aan de muur

Foto op aluminium ophangsysteem

Inclusief ophangsysteem

Gratis verzending!

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis foto controle

Rond, een sierlijke uitstraling

Laat je foto afdrukken op een aluminium rond paneel. Het ronde formaat geeft je foto weer een hele andere uitstraling. Weer eens wat anders dan de rechthoekige foto's. Leuk om in je woonkamer of slaapkamer te hangen. Portret en foto's van huisdieren zijn leuk om op een rond formaat te laten afdrukken. Bekijk hoe je foto op rond formaat eruit ziet bij de APK keuring van je foto.

Bestel foto op aluminium rond

Perfect rond op aluminium

De cirkelvormige fotopanelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn gefreesd met goede freesmachines. De randen zijn hierdoor mooi afgewerkt. De aluminium panelen zijn slechts 1mm dik waardoor ze zeer licht van gewicht zijn. De achterzijde is voorzien van een stevig aluminium ophangsysteem, waardoor je de foto direct aan de muur kan hangen.

Robuust en duurzaam

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit aluminium blijft je foto jarenlang goed. De UV werende coating zorgt ervoor dat je foto niet verkleurt en daarom veel langer mee gaat dan andere fotoafdrukken. Daarnaast is het fotopaneel eenvoudig schoon te maken met water en zelfs reinigingsmiddelen. Een product om trots op te zijn!

Bestel je foto op rond aluminium Ø50cm